Πάτρα

Ενοικίαση αυτοκινήτων Πάτρα

Αναζητάτε την καλύτερη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Πάτρα; Η My Car rentals προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε λογικές τιμές

Στείλτε μας το αιτημά σας ΕΔΩ

Η Πάτρα (αρχαία ελληνικά: Πάτραι) είναι το πιο σημαντικό λιμάνι και η μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου με 168.034 κατοίκους σύμφωνα με την Απογραφή του 2011.

Το πολεοδομικό συγκρότημα της Πάτρας είναι το τρίτο μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Η Πάτρα είναι πρωτεύουσα του νομού Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και έδρα του ομώνυμου δήμου.

Σύμφωνα με τη μυθολογία, η Πάτρα έλαβε το όνομά της από τον ιδρυτή της, τον Πατρέα, έναν Αχαιό από τη Σπάρτη. Ο Πατρεύς, αφού ήρθε επικεφαλής αποίκων στην περιοχή της Αρόης και έδιωξε τους Ίωνες κατοίκους της, μεγάλωσε την πόλη, μέσω συνένωσης προϊστορικών οικισμών, στους οποίους έδωσε το όνομά του: Πάτραι (πληθυντικός αριθμός).

Η πόλης της Πάτρας είναι γνωστή για το λιμάνι της, σημαντικό από συγκοινωνιακή και εμπορική σκοπιά. Από αυτό αποπλέουν πλοία με προορισμό την Κεφαλλονιά και την Κέρκυρα, αλλά και τα ιταλικά λιμάνια Μπάρι, Ανκόνα και Βενετία.

Πηγή: Wikipedia

My Car Rentals since 2006

Quality, Value, Efficiency, Accuracy and Outstanding Service!
BEST OFFERS